Clitron

کلیترون

ژنراتور نیروگاه پاک

 شرکت میتراپل در راستای اهداف توسعه‌ پایدار و تحقق انرژی سبز و پایدار و منطبق بر استانداردهای زیست‌محیطی مطابق اهداف توسعه‌ پایدار سازمان ملل متحد UNSDG 2030 و اقدام اساسی در جهت تحقق هدف هفتم اهداف توسعه پایدار تحت عنوان انرژی پاک و مقرون به صرفه Affordable and Clean Energy برای تولید برق پاک Clean Power بر پایه‌ی انرژی پایدار Sustanable Energy اقدام به اختراع و ساخت ژانراتور مولد برق پاک یا انرژی سبز Green Power با نام Clitron نموده است.

آرام ادامه مطلب  

 ژنراتور نیروگاه پاک با نام Clitron یکی از دستاوردهای عالی در جهت تأمین انرژی مورد نیاز توسعه‌ پایدار جوامع در مقیاس‌های کوچک، صنعتی و تأسیس نیروگاه‌های انرژی پاک می‌باشد که به نام نیروگاه سوپرسنکرون نامیده می‌شود.

نیاز مبرم تمدن امروز و اعصار آینده به انرژی خصوصاً انرژی الکتریکی و کمبود و کاهش منابع نیز آلایندگی زیست‌محیطی انواع سوخت‌های فسیلی و خطرات نیروگاه های هسته ای هم از لحاظ تولید زباله های هسته ای و هم حوادثی مانند انفجار نیروگاه های هسته ای در اثر وقایعی مانند زلزله یا جنگ و فقدان توان پاسخ‌گویی کافی در انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و توربین‌های بادی و آبی یا توربین های موجی و حتی انرژی حاصل از بیوگاز، الزام می‌کند تا در پی دست‌یابی به انرژی پاک اقدام به کارآزمایی در ساخت مولدهایی کنند که بتواند تمام نیازها را یک جانبه تأمین کند.

تلاش‌های بسیاری در کشورهای توسعه یافته برای ابداع جایگزینی مناسب جهت تأمین انرژی مورد نیاز روزافزون شهری و صنعتی انجام گرفته است که اغلب با شکست مواجه شده و گاهی نیز به نتایجی رسیده‌اند که یا به جهت استراتژیک بودن آن برای تولید کنندگان به مصرف عمومی نرسیده‌اند یا توان پاسخ‌گویی در جهت مصارف عمومی و صنعتی را نداشته‌اند.

این شرکت نیز در پی رسالت خود در جهت تحقق اهداف توسعه‌ پایدار با چشم‌انداز تمدن پایدار، در این پروژه متمرکز شده و به نتایج قابل قبولی دست یافته است که می‌تواند به عنوان جایگزینی مناسب و مورد اطمنیان برای دست‌یابی اهداف عالی توسعه‌ پایدار مورد استفاده قرار گیرد و با توجه به اهمیت حیات بشری و احترام به اهداف جهانی توسعه‌ پایدار، مراتب استراتژیک این فناوری برای شرکت میتراپل MTPol در جهت عمومیت یافتن این فناوری و تلاش مؤثر در جهت تحقق اهداف 17 گانه‌ی توسعه‌ پایدار سازمان ملل متحد UNSDG 2030 می‌باشد.

نمونه‌ی ماژول مصرف صنعتی ژنراتور کلیترون Clitron مدل Galan.AT-20 SD 

ژانراتور کلیترون Clitron دستگاهی است که در مدل‌های گوناگون و با اندازه‌های ولتاژدهی متفاوت برای مصارف مختلف شهری و خانگی، صنعتی و نقلیه‌ای و در مقیاس کلان برای تأسیس نیروگاه‌های مولد با ظرفیت‌های بالاتر طراحی و ساخته می‌شود تا پاسخگوی قدرتمندی برای نیاز تمدن معاصر باشد.

برتری استراتژیک کلیترون

با استفاده از ژنراتورهای کلیترون Clitron می‌توان یونیت‌ها یا سوئیت‌ها و واحدهای نیروگاهی در ابعاد و ظرفیت‌های مختلف تأسیس نمود و به توزیع در شبکه پرداخت. سیستم نیروگاهی متشکل از یونیت‌های کلیترون دارای ویژگی‌ برتری استراتژیک نسبت به نیروگاه‌های مرسوم می‌باشند.

  1. توزیع سوئیت‌های نیروگاهی کلیترون در هر منطقه برای کاهش هزینه‌های توزیع در شبکه و کاهش مؤثر اتلاف و افت ولتاژ و افزایش راندمان مصرف.

  2. بهره‌وری تولید با راندامان بسیار بالا با مقیاس 80 درصد.

  3. فقدان هزینه‌های تهیه‌ی مواد اولیه‌ی سوختی و محرک‌های مولد.

  4. قابلیت حمل و نقل آسان یونیت‌ها و ماژول‌های نیروگاهی کلیترون.

  5. تعمیر و نگهداری بسیار آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر نسبت به نیروگاه‌های مرسوم.

  6. توجیه‌پذیری اقتصادی بسیار بالا با نرخ بازگشت سرمایه کمتر از دو سال.

  7. سودآوری و ایجاد ارزش افزوده‌ی صد در صد در تراز مالی سالانه.

  8. سهولت و دسترسی تأمین تجهیزات و قطعات یونیت‌های نیروگاهی.

  9. اختصاص زمین بسیار کم در حدود یک و نیم مترمربع برای هر یک مگاوات.

  10. قابلیت نصب یونیت‌های نیروگاهی در اغلب شرایط صعب‌العبور جغرافیایی.

  11. قابلیت ایجاد نیروگاه در مناطق دورافتاده برای پوشش مراکز جمعیتی.

  12. قابلیت ایجاد نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌ها و مراکز صنعتی.

  13. بی‌نیازی به تجهیزات خاص گران‌قیمت همچنین سهولت تأمین قطعات.

  14. سرعت بالای نصب و راه‌اندازی با تعداد نیروی انسانی کمتر.

  15. عمر مفید بالای تجهیزات و قطعات مولد.

  16. بی‌نیاز به خارج کردن نیروگاه از شبکه در زمان تعمیرات و اورهال.

  17. قابلیت نصب و بهره‌برداری در شرایط مختلف اقلیمی و خارج از جو.

  18. قابلیت نصب روی وسایط نقلیه‌ی جاده‌ای، ریلی، دریایی، هوایی، فضایی.

  19. قابلیت تغییر مکان نیروگاه و جا به جایی بسیار سریع و کم‌هزینه.

  20. فقدان انتشار هر گونه آلاینده های جوی و پسماندهای سمی و صنعتی.

  21. قابلیت بازیافت و بازمصرف تمام مواد و تجهیزات به کاررفته در نیروگاه.

  22. تأمین تاب آوری و پدافند غیرعامل برای پایگاه‌های تولید انرژی در منطقه از خسارات طبیعی و انسانی و تهاجمات خارجی.

  23. ایمنی پایگاه‌های انرژی کلیترون نسبت به حملات سایبری و خراب‌کارانه.

  24. امکان ایجاد خطوط تولید برای تولید قطعات و تجهیزات در داخل کشور.